Najbolje mobilne igre 2011.

Izvor: B92, 26.Dec.2011, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolje mobilne igre 2011.

Sve veća popularnost smartfona i tableta uticala je i na rast broja i popularnosti mobilnih igara. Appolicious donosi izbor pet najboljih igara za mobilne platforme tokom 2011. godine.

Na prvom mestu našao se Infinity Blade II, igra dostupna za iOS, koju sa ovog portala nazivaju najbolje izgledajućom igrom za iPhone, iPad i iPod Touch. Dostupna je po ceni od 5,99 dolara i najbolje performanse će pokazati na iPhoneu 4S i iPadu 2.

Na drugom mestu našao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se World of Goo, dostupan za iOS i Android, za iPhone košta 2,99 dolara, a verzija za Android i iPad košta dva dolara više. Radi se o Puzzle igri, koji je dobitnik mnogih priznanja za igru godine.

Tiny Wing je na trećem mestu, a radi se o jednostavnoj igri koja je zvanično sklonila sa trona Angry Birds, kao najpopularnija plaćena aplikacija, a dostupna je po ceni od 0,99 dolara.

JetPack Joyride je prema izboru Appoliciousa četvrti, a radi se o jednoj od onih igara koje prosto morate odigari "još samo jednom".

Peti predlog je Cut the Rope, dostupna i za Android i iOS, po cenama od 0,99 dolara, odnosno 1,9 za iPad. U ovoj igri, vi pomažete malom čudovištu da se nahrani tako što ćete iseći kanape i pomoći da poslastice dospeju u njegova usta.

Da li ste vi igrali neku od ovih igara? Koja je po vama najbolja mobilna igra godine?

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najbolje mobilne igre u 2011.

Izvor: BanjalukaLive.com, 26.Dec.2011

Sve veća popularnost smartfona i tableta uticala je i na rast broja i popularnosti mobilnih igara. Appolicious donosi izbor pet najboljih igara za mobilne platforme tokom 2011. godine. Na prvom mjestu našao se Infinity Blade II, igra dostupna za iOS, koju sa ovog portala nazivaju najbolje izgledajućom...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Najbolje mobilne igre 2011

Izvor: KupiMobilni.com, 27.Dec.2011, 10:01

Sve veća popularnost smartfona i tableta uticala je i na rast broja i popularnosti mobilnih igara. Appolicious donosi izbor pet najboljih igara za mobilne platforme tokom 2011. godine.

Nastavak na KupiMobilni.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.