Nadrogira se, pa me davi punjačem za iPhone!

Izvor: Mondo, 28.Sep.2017, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadrogira se, pa me davi punjačem za iPhone!

Ovo postaje sve luđe i luđe!

Rijaliti par koji se obračunava preko medija i društvenih mreža najavljuje "gadnu" sudsku bitku!

Pošto je Rob Kardašijan objavio golišave fotografije Anđele Vajt (Blac Chyna), sa kojom ima dete, ona ga je tužila i zahteva milionsku odštetu, a sada mlađi brat Kardašijanki iznosi nove, neverovatne tvrdnje!

LUDILO: Kardašijanke pre i posle operacija

Rob Kardašijan podneo je tužbu protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Blek Čajne, u kojoj navodi da ga je fizički napala i u napadu besa napravila štetu veću od 100.000 dolara.

"Bila je pod dejstvom droge i alkohola kada smo se posvađali u decembru prošle godine. Najpre je uzela iPhone punjač, omotala mi ga oko vrata i pokušala da me zadavi, a onda je polomila vrata, oštetila zid i razbila televizor. Kuću smo u tom trenutku iznajmljivali od moje sestre Kajli, a materijalna šteta je veća od 100.000 dolara," napisao je on.

Skupe su golišave fotke...

Rob navodi da je pokušao da pobegne od podivljale starlete, ali da je ona gađala njegov "Bentli" stolicom, a zatim uzela metalnu šipku i "nije gledala gde udara".

"Njeno nasilje i problemi sa drogom doveli su do toga da naš rijaliti bude ugašen", navodi Kardašijan.

Gde ćeš veći rijaliti…
Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.