NOVI ŠOK DETALJI! Sa Tijanom Ajfon UHAPŠEN i SVETSKI POZNAT fudbalski sudija sa veoma BOGATOM karijerom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2020, 01:19

NOVI ŠOK DETALJI! Sa Tijanom Ajfon UHAPŠEN i SVETSKI POZNAT fudbalski sudija sa veoma BOGATOM karijerom!

Sudio Liverpulu, a priveden sa starletom!

Region već dva dana potresa hapšenje starlete Tijane Ajfon, a detalji ovog hapšenja isplivavaju u javnost iz sata u sat.

Postupajući tužitelj Odela III Tužiteljstva BiH, uputio je prema Sudu Bosne i Hercegovine predlog za određivanje mere pritvora od 30 dana za ukupno 7 osumnjičenih, među kojima je i Tijana Ajfon, a sada je isplivalo još jedno poznato ime u ovoj aferi.

Naime, većina uhapšenih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su veoma poznati kriminalci sa debelim policijskim dosijeima, a neki od njih su poznati i policijama u regionu. Međutim, dosta pažnje u regionu izazvalo je i ime Slavka Vinčića, koji je takođe zatečen na žurci sa Tijanom Ajfon.

Dobri poznavatelji fudbala znaju da je Slavko svetski poznat fudbalski sudija sa veoma bogatom karijerom.

Vinčić je najpoznatiji slovenački sudija, a nedavno je sudio tri utakmice Lige šampiona i to Liverpulu, Mančester junajtedu i Ajaksu.

Nakon što je saslušan u policiji on je pušten na slobodu i odmah je otišao za Sloveniju gde je dao izjave za lokalne medije.

Kako su preneli slovenački mediji, Vinčić tvrdi da je bio na sastanku sa poslovnim partnerima, koji su ga pozvali na ranč. On je u izjavi naveo da nije poznavao većinu ljudi koji su bili na toj žurci, što je rekao i u policiji, zbog čega su ga i pustili na slobodu.

Na ovom testu inteligencije je PALO 90% ljudi, a rešili su ga PREDŠKOLCI! Možete li i vi? (VIDEO)
Pogledaj vesti o: iPhone,   Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.