NIKAD LAKŠE PREBACIVANJE slika, videa i fajlova između telefona i računara je sada DOSTUPNO SVIMA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2023, 15:33

NIKAD LAKŠE PREBACIVANJE slika, videa i fajlova između telefona i računara je sada DOSTUPNO SVIMA!

Globalnim lansiranjem alatke Nearby Share za Windows, Google je upravo omogućio svima lako prebacivanja fajlova, kao da koriste iPhone i MacBook.

Ako koristite Android telefon i željno ste iščekivali nešto poput popularne Apple AirDrop funkcije na svom Windows računaru, čekanju je sada kraj - stigao je Nearby Share za Windows. Iako su korisnici u SAD i još par zemalja imali priliku da koriste Nearby Share na svom kompjuteru od prošlog meseca, Google je sada proširio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dostupnost nove alatke na gotovo ceo svet.

Bez velike pompe, Google je omogućio celom svetu da instalira ovu alatku za lako prebacivanje fajlova između računara i telefona, s tim da su Severna Koreja, Kuba, Sirija i Iran jedine zemlje izostavljene sa spiska.

Bilo da želite da prebacite slike, videe, ili druge fajlove između Android i Windows uređaja, Nearby Share će vam u velikoj meri olakšati posao - potpuno bežično, poput Apple AirDrop funkcije, i bez potrebe za korišćenjem cloud rešenja kao što je Google Drive.

Sve dok vaš Windows računar ne pokreće ARM procesor, kao i sve dok imate Windows 10 ili noviji operativni sistem, Nearby Share za Windows možete preuzeti i instalirati sa zvaničnog sajta. Google preporučuje da uređaji ne budu međusobno udaljeni više od 5 metara.
Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Google svima omogućio lako prebacivanje fajlova i fotografija

Izvor: B92, 12.Maj.2023, 09:47

Nakon što je alatka Nearby Share za Windows bila dostupna korisnicima u SAD-u, Google ju je sada omogućio svim korisnicima širom sveta.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.