NIJE VAM DOVOLJAN NOVI AJFON X? Iz Epla stiže još jedan novi smartfon - i to veći! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2018, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE VAM DOVOLJAN NOVI AJFON X? Iz Epla stiže još jedan novi smartfon - i to veći! (FOTO)

Počele da kruže glasine!

Epl bi trebalo da predstavi veću verziju svog najnovijeg Ajfona X, nazvanog Ajfon X Plus kasnije ove godine. Baš kao i Ajfon 7 Plus i Ajfon 8 Plus, Ajfon X Plus u osnovi bi bio veća (i verovatno skuplja) verzija trenutnog Eplovog najnovijeg smartfona, piše Mirror.

POTVRĐENO: Novi Android imaće dugo željenu funkciju - svi kukaju za njom jer je SPAS ZA BATERIJU!
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Sudeći po informacijama koje su procurile na stranicu "MacRumors", Ajfon Plus imaće 6.5-inčni OLED ekran istog dizajna kao i standardni Ajfon X. Zadržaće kameru sa dva sočiva, ali će joj ubaciti još piksela, te će biti opremljen dugotrajnijom baterijom, šuška se.

Apple said to be working on 6.5-inch “iPhone X Plus” with 1242 x 2688 resolution. pic.twitter.com/wvlw52qms8

— iOS Beta Releases (@iOSBetaReleases) February 26, 2018

Neke glasine tvrde da bi Epl mogao da uvede dual-sim sistem za Ajfon X Plus koji bi omogućio korisnicima korišćenje dva različita broja na istom uređaju. To bi bio prvi put da Ajfon ima tako nešto. Osim Ajfona X Plus, Epl bi mogao da predstavi i treći telefon koji bi bio manji od standardnog Ajfona X , te bi preuzeo funkciju Ajfona SE, tzv. "budget" opcije.

Epl tradicionalno predstavlja svoje nove Ajfone početkom septembra, pa je vrlo verovatno da ćemo kako vreme bude prolazilo viđati sve više glasina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.