NIJE INDIJANAC KAO NJENI PRETHODNI Tijana Ajfon progovorila o Majinom ODNOSU sa Zvezdanom - Ima PODRŠKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2022, 20:15

"NIJE INDIJANAC KAO NJENI PRETHODNI" Tijana Ajfon progovorila o Majinom ODNOSU sa Zvezdanom - Ima PODRŠKU

Pomenula i Aleksandru

Velika prašina se podigla u Beloj kući, ali i u javnosti, kako to obično biva kada je u pitanju Maja Marinković, koja je i u ovom svom učešću u "Zadruzi 6" uspela da bude glavna tema velelepnog imanja u Šimanovcima.

Naime, Marinkovićeva je za kratak vremenski period uspela da osvoji srce Marka Markovića, ali bude i povezivana sa još nekim svojim cimerima, kako zbog romanse, tako i zbog svađa. Tim povodom se oglasila njena dugarica Tijana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ajfon koja je otkrila kako ona vidi Majino učešće u ovoj sezoni rijatija.

- Prvo da kažem da mi nedostaje i da deset puta dnevno krenem da je pozovem i onda se setim gde je. Maja je ove sezone pokazala šta znaci ponašanje jedne gospođetine! Preponosna sam i ima moju podršku - započinje Tijana na samom početku razgovora.

Kako je Maja uplovila u ljubavni odnos sa Markom Markovićem, Tijana je otkrila kako ona gleda njihov odnos, te da li zgodnog Crnogorca primaju za "zeta".

- Što se tiče njene veze sa Markom, što da ne?! Lep dečko, pametan, pažljiv... Nije Indijanac kao prethodni njeni izbori. Ne mislim da je ušla namerno u taj odnos, jer ona je ipak Maja, nema kome da bilo šta da pokazuje, ona šta poželi - može da ima. Ona radi kako hoće.

Starleta se takođe dotakla i navoda da se Maji sviđa bivši momak Ksenije Pajčin, Zvezdan Slavnić.

- Što se tiče druženja nje i Zvezdana, ne vidim ništa loše, pa ona ima drugove i napolju. Zvezdan je toliko fin i kulturan i smatram da sa takvima treba da se druži i provodi vreme. On nije njen tip i previše je miran za nju. Mislim da tu nema ničeg više od prijateljstva - ističe Maksimovićeva, pa se osvrnula i na Majin rat sa Aleksandrom Nikolić:

- Joj, to sa Aleks, te svađe... Ne volim to! Ali mislim da dosta uticaja na Aleks ima Dejan, on utiče loše na nju… Da nije njega, tih svađa ne bi bilo. Sa Takijem se čujem svaki dan, mnogo ga poštujem i cenim, i svi smo preponosi na Maju - kaže Ajfonka.
Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.