NEVEROVATNO: Ajfon uskoro postaje NEPOTREBAN komad tehnologije - SAZNAJTE šta će ga zameniti

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2019, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVEROVATNO: Ajfon uskoro postaje NEPOTREBAN komad tehnologije - SAZNAJTE šta će ga zameniti

EPL gleda daleko u budućnost...

U ne tako dalekoj budućnosti, postoji realna šansa da ćemo Ajfon gledati kao na potpuno nepotreban komad tehnologije.

Epl svakako veruje u ovo, a ako je kompanijina nova prezentacija bilo kakav trag, zamena za Ajfon bi mogle da budu naočari.

Epl u ovoj prezentaciji tvrdi da planira da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << predstavi svoj prvi set za izmenjenu realnost 2022. godine, nakon čega sledi "lepša" verzija.

Izmenjena realnost opisuje tehnologiju u kojoj su virtuelni elementi stavljeni preko stvarnog sveta kako bi korisnicima pružali kontekstualne informacije.

Te informacije mogu biti navigacija, opisi stvari koje gledamo ili oglase.

Sa druge strane, virtuelna realnost je slična tehnolgija, ali ona ljude stavlja u kompletno virtuelan svet.

Šef Epla, Tim Kuk, veruje da je za budućnost ključna izmenjena, a ne virutelna realnost.

Glasine govore da Epl već godinama radi na AR naočarima, ali ovo je prvi put da smo dobili neke konkretnije podatke iz kompanijinog štaba.

A najvažnija stvar u celoj priči jeste to što Epl vidi da Ajfon ima svoj rok trajanja, a život nakon njega bi mogao da bude ključan za tehnološkog diva.

Trenutno je potražnja za ajfonom i dalje velika, ali ljudi sada sve duže i duže koriste svoje telefone, a sve veće cene proizvođačima znatno otežavaju prodaju.

Zato je Epl odlučio da se okrene alternativama kao što su servisi, ali čini se da kompanija gleda i znatno dalje u budućnost svog hardver posla - a ona je očigledno duboko utemeljena i izmenjenoj realnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.