NASTAVLJA SE AKCIJA U KOJOJ JE PALA TIJANA AJFON: U toku su pretresi i HAPŠENJA, Kristal će RAZBITI DILERE DROGE

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2020, 09:54

NASTAVLJA SE AKCIJA U KOJOJ JE PALA TIJANA AJFON: U toku su pretresi i HAPŠENJA, "Kristal" će RAZBITI DILERE DROGE

Aktivnosti se provode pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina.

Na području Bijeljine jutros je nastavljena akcija "Kristal" i u toku su pretresi i hapšenja, potvrdila je portparol načelnik Odeljenja za odnose sa javnošću MUP-a Republike Srpske Mirna Miljanović.

Podsetimo, u ovoj akciji krajem maja uhapšena je poznata beogradska starleta Tijana Maksimović poznatija kao Tijana Ajfon. Ona se trenutno nalazi u pritvoru.

Miljanovićeva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je dodala da pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Srpske u saradnji sa Policijskom upravom Bijeljina provode nastavak operativne akcije "Kristal", a sve sa ciljem razbijanja organizovane kriminalne grupe koja se bavi preprodajom narkotika.

Podsećamo, Tijana Ajfon uhapšena je krajem maja kada je policija prekinula žurku u privatnoj luksuznoj vikendici u okolini Bijeljine. Policija je, kako je kasnije otkriveno, te noći pratila kretanje kriminalaca i lica dobro poznatih organima reda u celom regionu kada su shvatili da su se svi uputili na istu lokaciju - u luksuznu vikendicu s bazenom u slepoj ulici u selu Suvo Polje.

Podsetimo, u akciji "Kristal" je osim Tijane Ajfon i još 15 osoba zbog organizovanja orgija i kokainske žurke.

Većina uhapšenih je odmah puštena na slobodu, nekima su određene mere zabrane, a samo Tijani je određeni jednomesečni pritvor. Tijanu policija optužuje da je bila jedan od organizatora orgija i da je njena uloga bilo vrbovanje i dovođenje devojaka na žurku, ali je ona tokom ispitivanja to negirala i tvrdila da je ona samo došla na žurku na koju je bila pozvana.

Većina gostiju je poznata policiji po brojnim krivičnim delima, a među njima je bio i poznati slovenački sudija koji je sudio i Ligu Šampiona.
Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.