Možete li ovo i da zamislite: iPhone 5 koji se može rastegnuti u tablet (VIDEO)

Izvor: S media, 10.Sep.2012, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Možete li ovo i da zamislite: "iPhone 5" koji se može "rastegnuti" u tablet (VIDEO)

Na početku videa u kom AtmaStudio prikazuje svoj novi koncept vide se one karakteristike koje svi korisnici očekuju, poput većeg ekrana, dužeg trajanja baterije, podrške za LTE.

Zadnji deo prezentacije predstavlja nešto posebno, što bi verovatno svako od nas voleo.

Naime, AtmaStudio je novi iPhone zamislio kao rastegljiv uređaj koji ćemo moći širenjem prstiju rastezati do veličine >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << tableta. Time bismo mobilni prema potrebi mogli pretvarati u tablet i obrnuto, što bi značilo objedinjavanje iPhonea i iPada u jedan uređaj.

Video je napravljen prilično kvalitetno i deluje vrlo uverljivo, ali današnja tehnologija se nalazi još uvek daleko od takvog izuma, mada mnogi naučni timovi širom sveta razvijaju zanimljive koncepte rastezljivih ekrana i električnih komponenti.

(Vidi.hr)

Foto:printskrin-youtube

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.