Microsoftova nova aplikacija donosi VEŠTAČKU INTELIGENCIJU na vaš telefon (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Jul.2016, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Microsoftova nova aplikacija donosi VEŠTAČKU INTELIGENCIJU na vaš telefon (VIDEO)

Kompanija Microsoft objavila je još jednu aplikaciju za iPhone - Microsoft Pix. Reč je o aplikaciji za kameru koja će automatski beležiti neverovatno kvalitetne fotografije, a sve zahvaljujući veštačkoj inteligeniciji koja je pokreće.

Veštačka inteligencija koja pokreće Microsoft Pix će automatski poboljšavati slike, a potom će od nekoliko napravljenih izabrati najbolju.

Microsoft je čak dodao automatsko >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << poboljšanje fokusa, boje i ekspozicije ukoliko kamera detektuje ljude na fotografiji. Moguće je čak i brzo poređenje originalne i poboljšane verzije klikom na jedno dugme.

Div iz Redmonda je takođe dodao svoju verziju "Live" fotografija, pa je moguće i kreiranje živih slika pomoću ove aplikacije.

Trenutno je aplikacija Microsoft Pix dostupna samo za iOS uređaje.

Pogledajte video:



(Telegraf.rs / Izvor: theverge.com)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.