Magnetic Vent Mount – zanimljiv držač iPhone telefona!

Izvor: ItRešenja.com, 22.Maj.2023, 21:54

Magnetic Vent Mount – zanimljiv držač iPhone telefona!

Kompanija Mophie danas je predstavila novi držač za mobilne telefone kompanije Apple (ali i ostale) u automobilu koji je baziran na MagSafe patentu – Magnetic Vent Mount. Reč je o vrlo zanimljivom dizajnerskom rešenju koje je pritom i veoma funkcionalno u smislu da omogućava rotiranje telefona po želji i potrebi korisnika. Magnetic Vent Mount je moguće pazariti sa i bez MagSafe punjača, a verzija sa punjačem dolazi sa rešenjem od 20W koje u praksi veoma dobro radi posao.
>> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com <<
Magnetic Vent Mount bez punjača se na sajtu kompanije nudi po ceni od 39,95 USD, dok je model sa punjačem dosta skuplji i košta celih 99,95 USD. Za sada je dostupan za naručivanje direktno preko sajta proizvođača, ali nije isključeno da će se naći i u ponidi na Apple-ovom Store-u. Za domaće tržište cena nije poznata!
Pogledaj vesti o: iPhone,   Apple

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.