Izvor: Scandal.rs, 02.Jan.2017, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luda novogodišnja noć: Tijana i Miljana imale seks sa cimerima! (video)

Novogodišnja noć u “Parovima” bila je uzbudljiva. Naime, nekoliko ukućana su imali seks u vili, a raskrinkali su ih cimeri.

Prva akcija desila se između Tijane Ajfon i Dragana Tošića. Njihovi cimeri su otkrili kako su oni imali seks ispod jorgana. Iako se Dragan izvlačio i pričao kako su oni samo drugari, voditeljka Bojana Ristivojević ga je konačno razotkrila:

“Ja imam informaciju da je pao seks”, poručila mu je voditeljka >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << “Parova” pred svim ukućanima i dodala da je Ajfonka malo više popila i da se izlanula o tome kod drugih učesnika rijalitija.

To što niste videli, nije se desilo”, rekla je je Tijana. Takođe, Branka je rekla kako je videla Miljanu u akciji sa dečkom. Miljana je porekla da je došlo do seksa, već da se samo grlila sa dečkom.
Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.