Kojih sedam high-end telefona nas očekuju uskoro?

Izvor: B92, 01.Sep.2015, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kojih sedam high-end telefona nas očekuju uskoro?

U poslednje vreme bilo je dosta govora na temu da high-end telefoni daju malo razloga da izvršite nadogradnju u odnosu na njihove prethodnike, i postoji dosta argumenata za takve tvrdnje.

Ukoliko gledate sa više optimizma na kretanje tehnologije smartfona, verovatno će te zaključiti da i dalje živimo u uzbudljivim vremenima. Kako polako ulazimo u završni period godine kada su predstavljanja novih modela u pitanju, vreme je da pogledamo šta nas to čeka u narednom periodu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Pored neizbežnih iPhone modela kompanije Apple, ima još nekoliko veoma interesantnih telefona.

Nema promene cene Apple iPhone 6s telefona.

- Apple iPhone 6S

- Apple iPhone 6S Plus

- LG Nexus 5 (2015)

- Huawei Nexus

- Microsoft Cityman

- Microsoft Talkman

- BlackBerry Venice Slider

izvor: benchmark.rs
Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.