Kaži ko ti je sponzor!

Izvor: Mondo, 22.Apr.2015, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kaži ko ti je sponzor!

Svađa u Parovima - zaratile "Modelsica" i Tijana iPhone

 Trač da je Ružica Veljković trudna sa Igorom Kostićem pokrenula je starleta Tijana iPhone. zbog čega je manekenka "poludela".

"Sram te bilo, kažeš! Nisam htela ranije da pričam, ali sad hoću! Što ne kažeš svima ko ti je dečko? Kaži! Nemoj da izmišljaš da imaš dečka napolju, reci lepo svima da imaš sponzora. Reci ko je tvoj sponzor", vikala je Ružica na Tijanu i dodala da "ne glumi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nevinašce".

"Ja nisam ni rekla da sam nevinašce, ali momak koji me čeka napolju ima 35 godina, nije oženjen i nema decu, što je meni najbitnije. Ti to ne razumeš, jer si bila sa čovekom sa četvoro dece", odgovorila je starleta.

Na stranu svađa i prozivke o sponzorima, nas interesuje da li je Tijana sigurna da je "momak od 35 godina" čeka napolju nakon što je odgledao njen seks sa Gastozom u WC-u Parova?

 
Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Haos: Tijana, priznaj ko ti je sponzor!

Izvor: Tracara.com, 22.Apr.2015

Modelsica otkriva tajnu nove učesnice Parova! Onog trenutka kad je Tijana Ajfon rekla da je Ružica Veljković možda trudna sa Igorom Kostićem, modelsica je potpuno izgubila kontrolu i počela da viče. “Sram te bilo! Lažeš! E, pošto nisam htela da pričam, sad hoću! Što ne kažeš ko je...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.