Kako ga je kupio, odmah mu je ispao na beton!

Izvor: Prva.rs, 28.Sep.2014, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako ga je kupio, odmah mu je ispao na beton!

Prva osoba koja je kupila novi Ajfon 6 ga je ispustila na beton na televiziji uživo. Džeka Kuksija su intervjuisali ispred Pertove Epl radnje od strane jutarnjeg televizijskog reportera, tako ponosnog da pokaže jednog od prvih novih Ajfona u "divljini".
Ali, od tolikog uzbuđenja, otvorio je kutiju nespretno, tako da je skupocena naprava samo skliznula na pod.
Izgleda da se nije oštetio, a Džek je prokomentarisao >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << "Sve je dobro" - ali je telefon takvom jačinom udario o pod, da je teško da se zamisli da je prošao bez ogrebotine, u najmanju ruku.
Džek je izjavio za medije "Ispao mi je u panici da ga što pre otvorim, sva sreća pa je bio pokriven plastikom, tako da je u redu."
Pert je jedan od prvih gradova na svetu koji je dobio Ajfon 6.

Pogledaj vesti o: Apple

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.