Kad starlete zarate: Žestok okršaj između Ave i Tijane Ajfon

Izvor: Vesti-online.com, 19.Apr.2016, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad starlete "zarate": Žestok okršaj između Ave i Tijane Ajfon

Tijana Maksimović i Ava Karabatić poznate su po učešću u brojnim rijalitijima. U Parovima su čak bile i zajedno, pa su postale drugarice. Ipak, nedavno su uspele i ozbiljno da "zakrve" oko toga koja je od njih veća zvezda!?

Naime, Ava i Tijana Ajfon su angažovane da glume u spotu za pesmu "Dok ne popadamo" Ane Zorice Pantić, srpske pevačice iz Grčke, ali se snimanje izgleda nije dobro završilo, prenosi Informer. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << I sve bi bilo super da starletama "slava" nije udarila u glavu, pa je i svađa bila neminovna.

- Morate da mi potpišete da ću biti glavna glumica, neću da budem u istom kadru sa Ajfonkom. Ovo nije moj nivo - navodno je rekla Ava.

- Ako ja kažem Ana-Zorici da te otera sa snimanja, ona će te oterati. Ukrala si mi u Parovima čizme - prozivala ju je Ava, a Ajfonka joj je hladno odgovarala:

- Ti si jedna obična budala. Vidiš da ti se svi smeju.

Ana-Zorica je pokušala da ih smiri, ali joj to nije polazilo za rukom. U jednom momentu, Tijana je poludela i odlučila da napusti snimanje:

- Nisam mogla više da dozvolim da me jedna obična prostitutka vređa. Ja sam zbog te divne devojke iz Grčke došla da profesionalno odradim svoj posao, pa sam kulirala poremećenu budalu. Kada je u tri ujutru počela da maltretira celu ekipu, pokupila sam se i otišla, ali je moj deo posla bio odrađen. Ava je ljubomorna ženturača koja ništa nije ostvarila u životu.

Ava je za Informer ponovila da one nisu isti nivo:

- Žalim Tijanu, ona je ljubomorna na mene jer sam postala voditeljka "Parova". Sa mnom stvari ne idu nikad lagano. Tvrdoglava sam jer sam pravi profesionalac. Bilo je trzavica na početku, a ona je otišla zato što joj se spavalo. Ajfonka je željna medija i sve bi uradila zbog slave.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.