KOJI JE BRŽI? Ajfon ili Android? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2020, 22:51

KOJI JE BRŽI? Ajfon ili Android? (VIDEO)

Brzina rada je jedna od najčešćih tema oko koje su korisnici Android i Ajfon pametnih telefona u stanju da se rapravljaju satima

Epl je bio prvi, Ajfon se pojavio još početkom leta 2007. Posle nešto više od godinu dana, stigao je prvi Andoid. Od tada, pa sve do danas, poslednjih 12 godina traje borba "ajfonaša" i "androidaša" na temu - Koji je bolji!

Prema onoj izreci da "svaki svoga konja hvali", >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i jednima i drugima su puna usta hvale za svoje pametne telefone i sve njihove funkcije, aplikacije, kamere, ekrane i, naravno, brzinu rada. Upravo je ovo poslednje jedna od najčešćih tema oko koje su korisnici pametnih telefona u stanju da se rapravljaju satima.

Podstaknut takvim raspravama, jedan korisnik TikToka je odlučio da proveri uređaj je zaista brži. Zato je sproveo kratak test u kome je istovremeno otvarao aplikacije na jednom i drugom uređaju.

Pogledajte u videu kakav je bio rezultat njegovog testa.

##fyp yes the android is newer but we are using the iPhone as reference

♬ It's Tricky - Run D.M.C.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.