KOJI BLAM Tijana Ajfon se pohvalila jednom od svojih tajni, a ono što je priznala je PORAŽAVAJUĆE!

Izvor: Svet, 05.Feb.2018, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOJI BLAM Tijana Ajfon se pohvalila jednom od svojih tajni, a ono što je priznala je PORAŽAVAJUĆE!

Ovih dana je na društvenoj mreži Instagram postao trend da pojedine javne ličnosti objavljuju informacije koje malo ko zna o njima. Pažnju na sebe je želela da skrene i starleta Tijana Ajfon.
Ipak, želeći da bude u trendu ona se pošteno izblamirala.
Sa pratiocima je podelila svoju tajnu i otkrila da ne zna da množi sa brojem devet. Budući da se tablica množenja uči u drugom razredu, ova informacija ne bi trebalo da bude za pohvalu, ali Tijani je to očigledno zanimljivo.

SvetSvet

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

NIJE ZA POHVALU: Tijana Ajfon prihvatila izazov i otkrila svoju tajnu, mnoge bi bilo blam!

Izvor: Press, 06.Feb.2018, 14:31

Ovih dana je na društvenoj mreži "Instagram" postao trend da pojedine javne ličnosti objavljuju informacije koje malo ko zna o njima. Pažnju na sebe je želela da skrene i starleta Tijana Ajfon. . pak, želeći da bude...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.