ISPLIVALA ISTINA O SVIM DUGOVIMA IVANA MARINKOVIĆA: Pravi decu kako bi ostao u rijalitiju! NEMA KOME NE DUGUJE!

Izvor: Svet, 18.Jan.2018, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPLIVALA ISTINA O SVIM DUGOVIMA IVANA MARINKOVIĆA: Pravi decu kako bi ostao u rijalitiju! NEMA KOME NE DUGUJE!

Ivan Marinković i Vuk Mob su se žestoko zakačili sinoć u Parovima. Vuk je izjavio u emisiji kako ga je Ivan molio da mu pozajmi 50 evra što je Marinkovića jako razljutilo.
Je l’ to bitno velikom Vuku Mobu kao i velikoj Tijani Ajfon? Hoćeš da ti kažem velika imena koji su mi izašli u susret kojima sam tražio 100 i 150, 200 evra pa nisu nikome rekli jer to rade samo klošari mali kao što si ti i kao što >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je Tijana Ajfon, rekao je Ivan.
Ti si klošar i ti ćeš do kraja života biti klošar i stalno ćeš se vući po rijalitiju i zarađivati tako novac, idi pravi decu kako bi ostao u rijalitiju”, rekao je Vuk.
SVETSVET

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Zbog ovoga Ivan Marinković po svaku cenu želi da ostane u rijalitiju

Izvor: Scandal.rs, 18.Jan.2018

Ivan Marinković i Vuk Mob su se žestoko zakačili sinoć. Vuk je izjavio u emisiji kako ga je Ivan molio da mu pozajmi 50 evra, što je Marinkovića jako razljutilo. “Je l’ to bitno velikom Vuku Mobu kao i velikoj Tijani Ajfon? Hoćeš da ti kažem velika imena koja su mi izašla u susret kojima The...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.