I iPhone 6s Plus će imati Force Touch senzor?

Izvor: B92, 02.Apr.2015, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I iPhone 6s Plus će imati Force Touch senzor?

Apple je predstavio Force Touch uz Apple Watch, a pomenuta tehnologija može da diferencira lagane pritiske i jače pritiske, odnosno "force click".

Ovu tehnologiju ima novi MacBook 13 u svom trackpadu, a najnovije glasine ukazuju na to da će biti implementirana i na narednoj generaciji iPhone 6s Plus telefona.

Force click predstavlja brži način pristupa određenim funkcijama, a podržan je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od strane OS X Yosemite.

O dolasku Force Toucha na narednu iPhone generaciju je početkom marta pisao The Wall Street Journal, ali se tada verovalo da će ga dobiti oba modela - iPhone 6s i iPhone 6s Plus.

Najnovije glasine ukazuju na to da će samo novi iPhone fablet imati Force Touch. Uz ovu i druge ekskluzivne karakteristike, iPhone 6s Plus će svakako zadržati svoju premijum poziciju na tržištu.

Izvor: Benchmark.rs
Pogledaj vesti o: Apple

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.