Griffin žična tastatura za iOS uređaje

Izvor: ITsvet.com, 16.Maj.2014, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Griffin žična tastatura za iOS uređaje

Uprkos tome što u poslednje vreme korisnici preferiraju bežične uređaje, kompanija Griffin nedavno je predstavila žičnu tastaturu za iOS uređaje. Griffin Wired Keyboard odlikuju sve iOS funkcije kao i taktilna podrška uz dodate prednosti kabla koji povezivanje čini bržim i jednostavnijim u bilo kom okruženju. Griffin Wired Keyboard dostupna je u dve varijante, 30-pinska i Lightning verzija i predstavlja odlično rešenje za učenike, studente, profesore ali i profesionalce koji ovu tastaturu jednostavno mogu priključiti na iPad, iPhone ili iPod touch i trenutno dobiti kompletnu tastaturu sa svim potrebnim opcijama.
Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

iStick USB drive sa Lighning konektorom

Izvor: ITsvet.com, 16.Maj.2014

Transfer fajlova između iPhone i iPad uređaja je veoma lagan. Ako koristite iOS 7 na oba uređaja možete koristiti AirDrop karakteristiku. Transfer fajlova sa Apple uređaja na PC i obrnuto je teži u uključuje često slanje n preko emaila ili upotrebu cloud drive-a. iStick je pametno rešenje koje...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.