Google objavio uputstvo za prebacivanje sa iPhone-a na Pixel 2

Izvor: B92, 05.Okt.2017, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Google objavio uputstvo za prebacivanje sa iPhone-a na Pixel 2

Samo nekoliko sati nakon što je Google lansirao smartphone Pixel 2, kompanija je objavila video u kojem se objašnjava kako je lako prebaciti se na taj model sa iPhone-a.

Za te potrebe su unajmili poznatu Jutjuberku Vejli koja objašnjava ljudima kako da se što bezbolnije prebace sa iPhone na Pixel 2.

Blogerka objašnjava ljudima kako da sačuvaju svoje podatke koje će lako prebaciti u svoj novi Google Pixel 2 telefon, a sve pod parolom da stvari u životu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << treba često menjati.

Nažalost, ovim potezom su samo dobili negativne kritike, a mnogi su se u komentarima našalili da ih je video podstakao da se prebace na iPhone.

Pogledajte.
Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.