Gastoz preti Ružici: Uništiću te kad izađemo odavde, nećeš moći da pevaš!

Izvor: Scandal.rs, 14.Apr.2015, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gastoz preti Ružici: Uništiću te kad izađemo odavde, nećeš moći da pevaš!

Ružica Veljković žestoko se posvađala sa Tijanom Ajfon i Nenadom Marinkovićem Gastozom u vili rijalitija “Parovi”, te su ovi zapretili da će otkriti svašta o bivšoj Modelsici.

Konfilkt između Nenada Marinkovića Gastoza i Ružice Veljković ne jenjava već danima. Dok ona njega proziva zbog konobarskog posla kojim se bavi, te traži od njega da je uslužuje, on joj uzvraća govoreći joj >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << da ne zna da peva.

Modelsica ga je toliko izludela da joj je čak zapretio.

“Uništiću te kad izađemo odavde. Nigde nećeš moći da pevaš!”, poručio joj je Nenad, misleći verovatno na lošu reklamu koju će joj napakovati za njen pevački posao.

Ružica je uspela da se posvađa i sa Tijanom Ajfon, a sudeći po njihovoj svađi ove dve devojke su se poznavale i pre rijalitija.

Naime, kako je Ružica Tijanu celo veče oslovljavala sa “teleća glavo“, starleta je u jednom momentu rekla:

“Bolje ćuti da ne kažem kako si dobila spot i još svašta nešto”.

Bivša Modelsica je nastavila sa uvredama i rekla da zna svašta o ovoj ukućanki, a onda je Tijana održala reč.

“Ku**etino, što si morala da odradiš spot, umukni!”, kazala je nova ukućanka crnokosoj manekenki.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Gastoz preti Ružici: Uništiću te kad izađemo odavde, nećeš moći da pevaš!

Izvor: Svet, 14.Apr.2015

Ružica Veljković žestoko se posvađala sa Tijanom Ajfon i Nenadom Marinkovićem Gastozom u vili rijalitija “Parovi”, te su ovi zapretili da će otkriti svašta o bivšoj Modelsici.. Konfilkt između Nenada Marinkovića Gastoza i Ružice Veljković ne jenjava već danima. Dok ona njega proziva...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.