Freemake Video Converter 2.4.0.6

Izvor: ITsvet.com, 22.Nov.2011, 07:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Freemake Video Converter 2.4.0.6

Freemake nudi besplatan program za konvertovanje video sadržaja koji je razvijen kao alternativa za veliki broj popularnih softvera koji se plaćaju. Ono što odlikuje Freemake Video Converter jeste lakoća upotrebe i visok kvalitet. Upotrebom Freemake Video Converter programa moguće je vršiti konvertovanje video sadržaja u AVI, MP4, WMV, MKV, SWF, 3GP, DVD, MPEG, MP3, iPod, iPhone, PSP, Android, kao i ripovanje i narezivanje DVD, konvertovanje online video sadržaje direktno sa više od 40 i više sajtova, narezivanje Blu-ray diskova, a moguće je o upload-ovanje na YouTube servis. Nova verzija donosi minorne izmene.
Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Skype 5.6.0.110

Izvor: ITsvet.com, 22.Nov.2011

Skype je softver koji omogućava pozivanje osoba korišćenjem računara ili telefona. Sve što je potrebno uraditi jeste preuzeti program i početi sa pozivanjem. Pozive odlikuje odličan kvalitet zvuka, dok je za visoku sigurnost zaslužna end-to-end enkripcija. Nema potrebe za podešavanjem firewall-a,...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.