Firefox Home stiže na iPhone

Izvor: B92, 28.Maj.2010, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Firefox Home stiže na iPhone

Korisnici iPhonea znaju da na njihovom uređaju ne radi Firefox, no aplikacija Firefox Home će omogućiti sinhronizaciju nekih elemenata desktop verzije Firefoxa s iPhoneom.

Izvor: T-portal




Firefox ne postoji u verziji za pametni telefon iPhone, no to ne sprečava Mozillu da svojim korisnicima omogući njegovo korištenje na Appleovom browseru Safari.

Za to će se pobrinuti aplikacija Firefox Home koja bi trebalo da omogući sinhronizaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bookmarkova, istorije pregledanih stranica i otvorenih tabova sa Firefoxa instaliranog na računaru na browser Safari u iPhoneu.

Mozilla čeka da Apple odobri aplikaciju i uvrsti je u App Store, a ona će besplatna. Njen cilj je da osigura vernost korisnika Firefoxu, čak i kada nisu u mogućnosti da koriste svoj omiljeni browser na drugim platformama, na kojima on ne postoji zbog tehničkih ograničenja ili politike vlasnika platforme.
Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.