„Epl” predstavio „ajfon 4”

Izvor: S media, 08.Jun.2010, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Epl” predstavio „ajfon 4”

Ajfon 4” u 16 GB verziji koštaće 199, a u 32 GB verziji 299 dolara. Bez ugovora koštaće 599 i 699 dolara, štoo bi moglo da znači da će cena otključane „četvorke” u Srbiji biti od 600 do 750 evra.

Video pozivi, kamera od pet megapiskela i novi operativni sistem koji podržava multitasking, uzdanice su nove verzije „ajfona 4”, kojeg je juče predstavio Stiv Džobs, izvršni direktor Epla.

Novi „ajfon” će biti izrađivan u beloj >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i crnoj boji. Prodaja počinje 24. juna u SAD, Francuskoj, Nemačkoj, Britaniji i Japanu, a ne zna se kada bi „četvorka" mogla da stigne u Srbiju.

Da se ipak naslutiti da će, kao i kod „ajpeda", prvi primerci brzo naći put do naših fanova putem šverc-komerca i malih oglasa.

„Ajfon 4” u 16 GB verziji koštaće 199, a u 32 GB verziji 299 dolara. Bez ugovora koštaće 599 i 699 dolara, štoo bi moglo da znači da će cena otključane „četvorke” u Srbiji biti od 600 do 750 evra.

„Ajfon 4“ u brojkama

Debeo samo 9,3 mm, 24 odsto tanji od sadašnjeg „ajfona“ 3,5-inčni displej sa četiri puta boljom rezolucijom od sadašnjeg „ajfona“ kućište od stakla i nerđajućeg čelika

pogoni ga A4 čip moćnija baterija: do sedam sati razgovora, šest sati 3G surfovanja, 10 sati vajerlesa, 10 sati video reprodukcije, 40 sati slušanja muzike, 300 sati na stendbaj režimu žiroskop i brzinomer kamera od 5 megapiskela sa blicom i 5x digitalnim zumom HD video snimanje i „ajmuvi“ (iMovie) za editovanje video zapisa

prednja kamera za „fejstajm“, novu aplikaciju za video razgovore (isključivo između dva „ajfona 4“, oba povezana na vajerles) novi operativni sistem koji omogućava multitasking.
Pogledaj vesti o: Apple

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.