Došao na turnir jer je dobio ajfon, a onda je počeo da delje favorite

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 19:10

Došao na turnir jer je dobio ajfon, a onda je počeo da "delje" favorite

Stigao je do polufinala, ali ne želi ni tu da se zaustavi.

Češki teniser Jakub Menšik (18) je odlučio da dođe na turnir u Dohu i nije pogrešio. Savladao trojicu sjajnih rivala, a večeras igra polufinale protiv Gaela Monfisa. Uz to je obezbedio i ulazak u prvih 100 na ATP listi.

Sve je to moglo da se ne desi da nije bilo jednog neverovatnog detalja. Na pitanje zašto je odlučio da igra u Dohi, Menšik je objasnio:

- Zato što su mi dali ajfon >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << džabe - zasmejao je ovom izjavom sve prisutne.

Tinejdžer iz Češke je sada došao da igra jer je dobio telefon džabe, ali moguće je da za par godina traži i po neko milionče da dođe na ove male turnire.

U četvrfinalu je šokirao ceo svet pobedivši petog igrača sveta Andreja Rubljova. Videčemo da li može nešto protiv Francuza Gaela Monfisa.
Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.