Dok Zorica spava: Tijana Ajfon oralno zadovoljila Gastoza!?

Izvor: Svet, 07.Feb.2016, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dok Zorica spava: Tijana Ajfon oralno zadovoljila Gastoza!?

 

Starleta Tijana Ajfon ne odustaje od Nenada Marinkovića, s kojim je i u prošloj sezoni imala seks u tuš-kabini. Sada je odlučila da izbegne kamere, pa je Gastoza pozvala u tajnu sobu, gde su imali oralni seks.
Starleta je juče ujutru u tajnoj sobi oralno zadovoljila Gastoza, a za to vreme u spavaćoj sobi spavala je njegova devojka Zorica Dukić, ne sluteći šta joj dečko radi iza leđa.
Tijana je krenula u tajnu sobu, a za njom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i Gastoz. I odmah su započeli akciju! Posle nekoliko minuta primetili su da ih snimaju kamere, pa se Gastoz odmah obukao i otrčao u kupatilo. S obzirom na to da znaju da se snimci iz tajne sobe ne emituju, ponašali su se kao da se ništa nije desilo. Zorica nema pojma da joj je dečko bio neveran“, kaže izvor iz produkcije za Kurir.
Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Dok Zorica spava: Tijana Ajfon oralno zadovoljila Gastoza!?

Izvor: Scandal.rs, 07.Feb.2016

Starleta Tijana Ajfon ne odustaje od Nenada Marinkovića, s kojim je i u prošloj sezoni imala seks u tuš-kabini. Sada je odlučila da izbegne kamere, pa je Gastoza pozvala u tajnu sobu, gde su imali oralni seks...Starleta je juče ujutru u tajnoj sobi oralno zadovoljila Gastoza, a za to vreme u spavaćoj...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.