Dobri rezultati za Operu

Izvor: ITsvet.com, 18.Apr.2010, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobri rezultati za Operu

Opera Software internet pretraživač za Apple-ov iPhone preuzet je više od milion puta već prvog dana kada je postao dostupan za preuzimanje, navodi se u saopštenju ove norveške firme. Nakon dugog perioda testiranja Opera pretraživač je postao dostupan za iPhone čime je omogućen pristup za novo i potencijalno unosno tržište. Opera pretraživač obećava i do šest puta brže vreme preuzimanja nego što to nudi Apple-ov sopstveni pretraživač a zanimljivo je reći da je masivan protok saobraćaja preko iPhone mobilnih telefona izazvao velike probleme mnogim mobilnim operaterima budući da se jako veliki broj korisnika odlučio za preuzimanje novog pretraživača.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Dobri rezultati za Operu

Izvor: TimockeVesti.net, 18.Apr.2010

Opera Software internet pretraživač za Apple-ov iPhone preuzet je više od milion puta već prvog dana kada je postao dostupan za preuzimanje, navodi se u saopštenju ove norveške firme. Nakon dugog perioda testiranja Opera pretraživač je postao dostupan za iPhone čime je omogućen Opširnije..

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.