Da li je moguće da ovako testiraju novi iPhone? (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 29.Sep.2014, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je moguće da ovako testiraju novi iPhone? (VIDEO)

Autori videa bacili su iPhone sa nekoliko kilometara visine, a ono što ih je iznanadilo je izdržljivost ovog telefona

Od kako se na tržištu pojavio najnoviji iPhone 6 Plus, na internetu se konstantno pojavljuju razni video-klipovi na kojima ljudi pokušavaju da dokažu (ne)savitljivost najnovijeg Apple-vog proizvoda, ali i po koji “drop test” sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << visine od 100 centimetara. Međutim, da li možete da zamislite šta će se dogoditi ovom telefonu ukoliko padne sa visine od nekoliko kilometara? Ovaj snimak će vam objasniti.

Let Apple-vog prvog fableta je omogućila ekipa koja na Jutjub kanalu RatedRR redovno objavljuje video-klipove raznoraznih eksperimenata, a upravo su oni i uspeli da ga nekoliko puta bukvalno demoliraju.

Foto: Flickr/William Hook

Kako bi ispitao stvarnu izdržljivost iPhone 6 Plus, Ričard Rajan je odlučio da skoči sa odelom sa krilima i da ga baci dok je još na velikoj visini. Da bi ga kasnije bez problema pronašao, prikačio je na poleđinu telefona GPS uređaj.

Nakon svoje završene avanture u vazduhu, kolima se odvezao do mesta na kom je locirao telefon i usledio je šok. Naime, nakon pada sa visine od nekoliko kilometara, jedino što se desilo telefonu iPhone 6 Plus jeste da se slomio displej, dok su sve ostale funkcije sasvim normalno radile.

Pogledajte video kako bi se i sami uverili:

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.