DEBIL BI SHVATIO DA JE OVO NAMEŠTALJKA! Tijana Ajfon POZNAJE doktora sa kojim je Maja PREVARILA Jocu

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2021, 23:26

"DEBIL BI SHVATIO DA JE OVO NAMEŠTALJKA!" Tijana Ajfon POZNAJE doktora sa kojim je Maja PREVARILA Jocu

Doktor je gospodin...

Maja Marković, aktuelna učesnica "Zadruge 4", koja je javno ostavila svog verenika Jovicu Putnikovića ulaskom u vezu sa Alenom Hadrovićem, ponovo je na meti osude zbog navodne veze sa izvesnim doktorom, sa kojim je navodno varala Putnikovića.

U prepiskama koje su objavljene ona je varala svog verenika sa doktorom, koji ju je navodno ubacio da radi u bolnici, pa mu i pominje da će ostaviti svog verenika dada izađe iz rijalitija, kao i mnoge >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ljubavne poruke.

Iako je sve razbesnelo ponašanje Markovićeve, obzirom da je Joca prošao kroz horor operacija nakon stravične saobraćajne nesreće, a ona ga je javno ostavila, sada se oglasila Tijana Maksimović, Ajfon, koja tvrdi da poznaje izvesnog doktora, koji se pominje kroz medije, kao Majin ljubavnik, te tvrdi da je sve nameštaljka.

Објава коју дели Tijana Maksimovic (@ticamaksimovic)

Tijana je objavila na svom Instagram storiju prepiske, pa napisala:

- Debil bi shvatio da je ovo teška nameštaljka, ko poznaje doktora, zna koliko je gospodin i da ovo nije njegov stil i način pisanja! Ne uvlačite čoveka koji ima savršenu porodicu u ove gluposti - napisala je Tijana.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.