BILA SAM BESPOMOĆNA, dva dana nisam mogla da spavam! Prvo oglašavanje Tijane Ajfon o paljenju automobila

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2023, 17:18

"BILA SAM BESPOMOĆNA, dva dana nisam mogla da spavam!" Prvo oglašavanje Tijane Ajfon o paljenju automobila

Zahvalila se svima što su bili uz nju u ovom teškom trenutku!

Starleti, Tijani Maksimović, poznatijoj kao Tijana Ajfon, je u nedelju zapaljen automobil ispred njene stambene zgrade.

Incident se desio usred noći kada je nepoznat osoba u njen automobil ubacila flašu sa zapaljivom tečnošću. Vatrogasci i policija su odmah izašli na teren, a komšlije kažu da je Tijana bila van sebe od straha.

Starleta je nakon incidenta napustila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zemlju i otišla je u Crnu Goru kako bi prisustvovala venčanju Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović.

Ona se sve do sada nije oglašavala povodom ove situacije. Tijana se putem Instagrama obratila svojim pratiocima i zahvalila im se na rečima podrške.

- Želim da se zahvalim svim ljudima, porodici, pratiocima koji su bili uz mene od nedelje kada se ono s*nje desilo. Hvala vam do neba svima na brizi. Hvala vam što ste me zvali i što ste brinuli, uopšte nije bila naivna situacija. Meni je bio pakao u mozgu, bila sam bespomoćna i dva dana nisam mogla da spavam jer mi je samo ta slika bila pred očima jer sam ja sišla i ugledala svoj auto kako gori. Sada sam posle tri-četiri dana konačno psihički malo lakše. Pomogli su mi prijatelji i sada sam na moru kod Matorića na svadbi. Dobro sam i hvala vam do neba što ste bili uz mene, što ste me tešili i što ste mi pružili psihičku podršku. Dobro sam, da ne brinete - rekla je Tijana.
Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PRVO OGLAŠAVANJE TIJANE AJFON NAKON ŠTO JOJ JE ZAPALJEN AUTO "Bila sam bespomoćna, nisam mogla da spavam", evo šta joj je SVE VREME PRED OČIMA

Izvor: Blic, 13.Jul.2023

Bivšoj rijaliti učesnici Tijani Maksimović, poznatijoj kao Tijana Ajfon, u nedelju je zapaljen automobil ispred stambene zgrade u kojoj živi.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.