Ava Karabatić i Tijana Ajfon opet u sukobu, ovog puta zbog Veljka Ražnatovića!

Izvor: Svet, 23.Apr.2016, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ava Karabatić i Tijana Ajfon opet u sukobu, ovog puta zbog Veljka Ražnatovića!

Starlete Ava Karabatić i Tijana Ajfon jedno vreme su bile dobre drugarice, ali su ubrzo zaratile, pa više ne biraju ni vreme ni mesto da se posvađaju.
Prvo su se posvađale na sminaju spota i to zbog bivšeg dečka Svetlane Cece RažnatovićVladimira Cvetkovića Cveleta, a sada je sukob izbio zbog pevačicinog sina – Veljka Ražnatovića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << /> Tijana i Ava su se posvađale jer su obe želele da zavedu Cecinog sina, koji pritom ni na jednu od njih nije obraćao pažnju.

“Ava i Tijana sedele su za istim stolom, ali su se ignorisale, do jednog momenta. Nakon što su one stigle, u kafanu je došao i Veljko, Cecin sin. Seo je za sto koji je bio pored Avinog i Tijaninog. Karabatićeva je odmah počela da igra i da se nabacuje Veljku, pa mu je pevala i sve vreme gledala u njega. S druge strane, Tijana je pokušala da privuče pažnju, pa je provokativno igrala, nabacivala se svima za stolom, a kada je videla da Veljko ne gleda u nju, počela je da viče na Avu. Rekla je Avi da je smešna i da joj se svi smeju, kao i da je Veljko ismeva sa drugom”, ističe za Alo izvor i dodaje:
“Tijana je prošle godine po Budvi jurila Veljka, slala mu je poruke, ali ju je on ignorisao. Sada opet nije uspela da privuče njegovu pažnju, pa je bes iskalila na Avi, koja je imala želju da smuva Cecinog naslednika. Verovatno mu je bilo neprijatno kada je video da se svađaju i pominju njega, pa je ubrzo napustio lokal.”

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Starlete "zakrvile" zbog Cecinog sina

Izvor: Vesti-online.com, 23.Apr.2016

Ava Karabatić i Tijana Ajfon nekada su bile dobre ddrugarice, a sada su ljute protivnice. Starlete se do te mere ne podnose, da ne biraju ni vreme ni mesto kada će se posvađati. Tako su u četvrtak uveče "zaratile" u kafani i to zbog Veljka Ražnatovića, Cecinog sina, prenose mediji...Naime, nedavno...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.