Apple: Daj stari telefon i nosi novi iPhone

Izvor: Mondo, 30.Mar.2015, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apple: Daj stari telefon i nosi novi iPhone

Apple onlajn i klasične prodavnice sad primaju i druge telefone u zamenu za iPhone

Foto: Mondo/ Goran Sivački

Glasine su bile tačne, navodi portal Engadget, prenoseći vest o početku programa zamene starih telefona drugih proizvođača za iPhone. U igri su Android, Samsung, Nokia, Microsoft, BlackBerry i drugi proizvođači, a modeli koji su navedeni kao mogući, između ostalih za zamenu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << su Lumia 1020, BlackBerry Z10, Nexus 5, Galaxy S4 i drugi, noviji ili stariji telefoni.

Kupac novog iPhone uređaja daće svoj stari telefon, koji će biti procenjen i za njega će biti ponuđen bonus za koji će biti umanjena cena novog uređaja. Engadgeta portal kaže: "Apple sigurno neće biti velikodušan u ovom slučaju, pa se više isplati zadržati stari telefon ili ga prodati samostalno, nego ga zameniti za iPhone". Ovaj sistem zamene starih telefona za iPhone dostupan je u Velikoj Britaniji, Americi, Francuskoj, Italiji i Španiji, a uskoro će biti omogućen i u drugim zemljama.

Apple još nema otvoren AppStore u Srbiji, evo kako da aktivirate besplatan nalog.

Pratite nas i na Facebooku, Twitteru i instagramu!
Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.