Ajfon će pratiti zdravlje vaših reproduktivnih organa i koliko često imate seks!

Izvor: Scandal.rs, 11.Jun.2015, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ajfon će pratiti zdravlje vaših reproduktivnih organa i koliko često imate seks!

Kada Ajfon na jesen dobije update na iOS 9, korisnici će pomoću svojih telefona i tableta moći da prate zdravlje reproduktivnih organa, uključujući i to koliko često su imali seks i da li su koristili zaštitu.

Kao deo predstojeće verzije iOS operativnog sistema, Epl će u aplikaciju HealthKit ubaciti opcije koje će između ostalog omogućiti praćenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << menstrualnog ciklusa. Pored toga, nežniji pol će moći da prati i fizičke promene kao što su promena u bazalnoj temperaturi, količini i strukturi cervikalne sluzi, ali i iregularno krvarenje van ciklusa.

Ljudi će takođe moći da prati seksualnu aktivnost, a moguće je uneti i sopstvene rezultate testova ovulacije.

Epl ove podatke neće deliti ni sa kim, a ukoliko to želite možete ih proslediti svom doktoru ili ih anonimno ustupiti univerzitetima na istraživanje.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.