Ajfon 5S možda stigne već na proleće

Izvor: Vesti-online.com, 18.Nov.2012, 09:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ajfon" 5S možda stigne već na proleće

Portal DigiTimes prenosi vest da će unapređena verzija modela iPhone 5 na tržište stići već na proleće sledeće godine.

Sem što će imati bolje performanse biće prvi iPhone predstavljen na proleće i proizvešće se u samo 50.000 do 100.000 primeraka.

Makar će tako biti u prvom talasu proizvodnje, kako bi se uspešno sprovodila i proizvodanja iPhone 5 modela, kojem će u tom periodu cena biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << oborena.

DigiTimes navodi i to da će istovremeno biti predstavljen i iPad mini sa displejom Retina tipa, koji su mnogi očekivali i prilikom premijere prvog modela, ali se to nije desilo.

Naravno, iz kompanije "Apple" još uvek nema nikakvih najava ili potvrda, ali se šuška da je kompanija već dobila sertifikate za proizvodne delove i materijale novog tipa iPhone 5 telefona.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.