Adobe Air 13.0.0.83

Izvor: ITsvet.com, 11.Apr.2014, 08:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adobe Air 13.0.0.83

Adobe Air Runtime omogućuje korisnicima da su im omiljene Web aplikacije uvek prisutne, a budući da se aplikacije kreirane za Adobe AIR pokreću na desktop računaru bez Web pretraživača, one obezbeđuju sve pogodnosti desktop aplikacije. Adobe Air 13.0.0.83 je najnovija objavljena verzija koju odlikuje veliki broj zakrpa za ranije primećene slabe tačke, među kojima je i zakrpa za slabu tačku koja je onemogućavala debugovanje AIR aplikacije u okviru iOS iPhone Simulator-a nakon unapređenja Xcode na 5.1, a od ove verzije radi i –useLegacyAOT prilikom Debugging on Device.
Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Trillian 5.4.0.16

Izvor: ITsvet.com, 12.Apr.2014, 07:27

Trillian je samostalni klijent za ćaskanje koji pruža podršku za AIM, ICQ, MSN, Yahoo Messenger i IRC i pruža mogućnosti koje nisu dostupne u okviru originalnih mrežnih klijenata, među kojima su i audio ćaskanje, prenos fajlova, grupno ćaskanje, sobe za ćaskanje, različite ikone, višestruke...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.