ANITA I MATORA SU ZVANIČNO BRAČNI PAR - Evo ko je sve prisustvovao svečanoj ceremoniji prve istopolne zajednice

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2023, 17:28

ANITA I MATORA SU ZVANIČNO BRAČNI PAR - Evo ko je sve prisustvovao svečanoj ceremoniji prve istopolne zajednice

Presrećne su!

Bivša učesnica "Zadruge" Jovana Tomić Matora danas je zvanično u braku sa Anitom Stanojlović, koju je upoznala i zavolela u šestoj sezoni najpopularnijeg rijalitija na Balkanu.

Mnogi su govorili da je ovo lažna rijaliti veza zarad opstanka, međutim, danas su svima dokazale da je njihova ljubav prava.

Venčanje se održalo na Svetom Stefanu, u Crnoj Gori, a kumovi su bili Marko Đedović i Jovanina drugarica Tamara.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Od zvanica, ovoj intimnoj ceremoniji su prisustvovali i Sandra Rešić, Stefan Karić, Tijana Ajfon, Filip Car, Aleksandra Nikolić, Nenad Aleksić Ša .

Detalje ceremonje i kako je sve proteklo, POGLEDAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ove rijaliti ličnosti Srbije su stupile u ISTOPOLNE ZAJEDNICE! Jedna ljubavna priča se završila TRAGIČNO

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2023

Sve smo ih gledali na malim ekranima!..Zadrugarke Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović danas su stale na ludi kamen i jedna drugoj se zaklele na večnu ljubav, na Svetom Stefanu u Crnoj Gori...Bivše zadrugarke su se odlučile za komšijsku zemlju, jer u Srbiji nisu dozvoljena stupanja u istopolne...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Matora na svadbu NIJE DOVELA NIJEDNOG ČLANA PORODICE Evo ko je jedini došao sa Anitine strane i prisustvovao venčanju u Crnoj Gori

Izvor: Blic, 11.Jul.2023

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović venčale su se danas u Crnoj Gori, a svadbi su prisustvovali prijatelji, dok se članovi porodice, nisu pojavili.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.