3D renderovanje sledećeg iPhona

Izvor: ITsvet.com, 22.Avg.2012, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

3D renderovanje sledećeg iPhona

Nakon što su se pojavile informacije objavljen je i video sadržaj u okviru kojeg su predstavljene sve spekulativne karakteristike i komponente predstojećeg iPhone 5. Video pokazuje da iPhone odlikuje nešto duži i tanji ekran, nešto manji pin dock konektor kao i nešto što se može nazvati „unibody“ izgledom. Za sada nije najjasnije koje će se to iPhone karakteristike naći na novom smart telefonu kada se on pojavi, a prema dostupnim informacijama Apple planira da predstavi iPhone 5 tokom događaja koji će biti održan 12. septembra kada će kompanija početi da prima i porudžbine za novi model.
Pogledaj vesti o: Apple

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

3D renderovanje sledećeg iPhona

Izvor: ItRešenja.com, 22.Avg.2012

Nakon što su se pojavile informacije objavljen je i video sadržaj u okviru kojeg su predstavljene sve spekulativne karakteristike i komponente predstojećeg iPhone 5. Video pokazuje da iPhone odlikuje nešto duži i tanji ekran, nešto manji pin dock konektor kao i nešto što se može nazvati „unibody“...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.