Izvor: KraljevoPress.com, 22.Okt.2011, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Kraljevu održano Otvoreno prvenstvo u bilijaru

Otvoreno prvenstvo u bilijaru održano je danas prvi put u Kraljevu, a promotivno takmičenje imalo je za cilj da javnosti predstavi kraljevački Bilijar klub "Munja", koji će od januara iduće godine, kao sportska organizacija, učestvovati na takmičenjima u punopravnom članstvu Bilijar saveza Srbije.

- Cilj nam je da ovaj, sa pravom nazvan aristokratski sport, približimo građanima, da ih pozovemo da nam se pridruže, a danas se u Kraljevu, u takmičarskoj disciplini "desetka", >> Pročitaj celu vest na sajtu KraljevoPress.com << nadmetalo 26 takmičara, među kojima i nekoliko domaćih i višestrukih evropskih šampiona u ovom sportu, rekao je za "Kraljevopress" Aleksandar Marković, predsednik Bilijar saveza Srbije.
Po njegovim rečima, savez okuplja 14 aktivnih klubova i 300 takmilčara i, posle Rusije, Srbija je vodeća sila u bilijaru u Evropi, naročito među bivšim jugoslovenskim republikama.

Svoje zadovoljstvo uspešnom organizacijom današnjeg turnira u Kraljevu nije krio ni Milan Šćepović, vlasnik preduzeča "Gami", koje je idejni tvorac i zvaničan sponzor Bilijar kluba "Munja".

Nastavak na KraljevoPress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KraljevoPress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KraljevoPress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.