‘Zvezde Granda’ se otkazuju, Saša traži zamenu za Jelenu Karleušu

Izvor: Tracara.com, 04.Mar.2019, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

‘Zvezde Granda’ se otkazuju, Saša traži zamenu za Jelenu Karleušu

Divna Karleuša preminula je juče u svom stanu u 12:30 nakon duge i teške borbe sa kancerom. Budući da Jelene Karleuše neko vreme neće biti u javnosti zbog smrti majke, današnje snimanje Zvezde Granda je otkazano, a Saša Popović trenutno aktivno traži zamenu, koja će u narednom periodu biti član žirija umesto Jelene, piše Svet. Direktor Granda je juče javno izjavio saučešće porodici. “Divna je naš drugarica, naš prijatelj, voditeljka sa kojom smo započeli eru Granda >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << u jednoj od emisija, daleke 1998.godine. Najpoznatiji i najlepši glas velikog Radio Beograda, ozbiljan profesionalac i sjajan čovek.” Čini mi se da ime nikome nije tako pristajalo kao njoj – Divna. Bila je stvarno divna, bila je i mama naše Jelene. Licno sam pogođen njenim odlaskom, saosećam se sa Jeleninim bolom, znam koliko si bile bliske i povezane. Žao mi je… “, izjavio je Saša Popović. Divna će biti ispraćena na večni počinak 6. marta na Novom groblju. Pop zvezda nije se za sada oglašavala u javnosti.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda,   Jelena Karleuša

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otkazano sutrašnje snimanje Zvezda Granda zbog iznenadne smrti majke Jelene Karleuše

Izvor: Svet, 04.Mar.2019

Kako saznajemo, otkazano je sutrašnje snimanje emisije Zvezde Granda na kom je trebalo da se pojavi Jelena Karleuša.. Budući da je neko vreme neće biti u javnosti zbog smrti majke Divne, Saša Popović će naći zamenu koja će uskočiti i biti u žiriju umesto Jelene u narednom periodu.. SvetSvet.The...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.