Zvezde Granda: ispala Katarina Didanović

Izvor: Poznati.info, 12.Feb.2012, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezde Granda: ispala Katarina Didanović

Večerašnji termin na Pink televiziji bio je rezervisan za emisiju Zvezde Granda u kojoj su pevale devojke. Jedan deo emisije snima se petkom, tako da su devojke svoje pesme i žiri svoje komentare snimili juče, a uživo emisija krenula je od momenta kada je direktor Grand produkcije Saša Popović počeo da predstavlja devojke.

Pred čuveni “baražni minut glasanja” u kome publika ima tačno minut da glasa za svoju izabranicu kako bi prošla dalje,  Popović >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << je počeo da predstavlja devojke koje su nosile određeni redni broj i u jednom trenutku slika se – zamrzla. Puštene su reklame, ali ubrzo potom i film.

Fanovi emisije na Fejsbuku su počeli da negoduju, jer glasovi, možda, neće biti validni, s obzirom da nisu videli na televiziji kada je minut počeo. Ustanovljeno je da je emisija prekinuta usled nestanka struje, tačnije, kako je Elektrodistribucija Srbije najavila da će u nedelju isključiti struju velikim kompanijama usled apela da se struja štedi. Kako je emisija prekoračila termin i prešla u nedelju, u studiju je isključena struja.

Saša Popović, vidno iznerviran, ističe da “pored svojih 30 godina karijere nikada nije doživeo ovako nešto”, te da je “Elektrodistribucija morala da najavi isključenje”.

Iz ovog ciklusa takmičenja ispala je Katarina Didanović.

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.