“Zvezde Granda” druga emisija: Pet devojaka u drugom krugu!

Izvor: Scandal.rs, 27.Sep.2014, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Zvezde Granda” druga emisija: Pet devojaka u drugom krugu!

Tekst IVAN VUKOVIĆ copyrighted

Foto IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted

Ovonedeljnu emisiju obeležila su koškanja stručnog žirija sa produkcijskim, ali i međusobna prepucavanja Ane Bekute i Snežane Đurišić sa Zoricom Brunclik.

Zbog spora oko prolaska u dalji tok takmičenja jedne kandidatkinje Brunclikova tražila od Saše, Brene i Žike objašnjenje zašto će je pustiti da ide dalje, s obzirom na to da >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << su pevačicu za koju je ona glasala odstranili iz dalje trke.

Popović: Mlada je, lepo peva i veoma je slatka!

Đurišić: Vidi kako ćeš da odeš kući večeras! A i ovo nije pista, već scena!

Šaban: Ne znam šta će Suzana reći na ovo, ali verujem da će ti večeras izbušiti gume!

Ana Bekuta je prozivala Zoricu da joj publika slabo aplaudira u ovoj emisiji, na šta joj je Zorica odbrusila: “Pa kada ste me optužili da vaćarim publiku!

Neke od kandidatkinja su čak padale u nesvest u bekstejdžu i plakale i po nekoliko sati. Takmičare su uglavnom bodrili roditelji.

U dalji krug otišle su: Jovana Starolah, Belma Karšić, Jelena Gajić, Jasmina Mujaknović i Marina Stanikić
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Snežana Đurišić zapretila Popoviću: Čik probaj da ne pritisneš taster!

Izvor: Kurir, 28.Sep.2014, 00:12

Emisiju su obelezila koškanja stručnog žirija sa produkcijskim, ali i međusobna prepucavanja..Druga emisija šoua "Zvezde Granda" bila je veoma uzbudljiva, ali i prepuna ozbiljnih neslaganja među članovima žirija...Nakon što je Sandra Andrić otpevala pesmu Lepe Brene "Pazi kome zavidiš", od...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.