Zvezde Granda: Žiri izabrao pet kandidata koji idu u sledeći krug! (Video)

Izvor: Svet plus, 04.Jan.2015, 01:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezde Granda: Žiri izabrao pet kandidata koji idu u sledeći krug! (Video)

Večerašnja epizoda takmičenja Zvezde Granda donela je veliki broj talentovanih muških kadidata koji su svojim sjajnim vokanim sposobnostima oduševili žiri, ali je samo njih pet uspelo da obezbedi prolaz u sledeći krug, to su: Filip Božinovski, Raša Savić, Armin Bijedić, Milan Rakić i Almir Delić.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

ZVEZDE GRANDA: Lukas nogom pritiskao tastere, dalje idu Armin, Raša, Amir, Milan i Filip (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 04.Jan.2015

Publici se predstavila nova muška grupa, a mesta u sledećoj rundi je bilo samo za petoricu najboljih..Posle još jedne neizvesne emisije “Zvezda Granda” u naredni krug su se plasirali Armin Bijedić, Raša Savić, Amir Delić, Milan Rakić i Filip Božinovski...Ni ovoga puta nisu izostala uobičajena...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.