Zvezde Granda: Takmičar se povredio pred sam nastup!

Izvor: Svet plus, 26.Jun.2016, 00:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezde Granda: Takmičar se povredio pred sam nastup!

Večeras se održava finale muzičkog takmičenja Zvezde Granda, kada ćemo dobiti prvih 10 superfinalista. Jedan od kandidata, Ibro Bulbin, doživeo je nezgodu pred sam nastup.

Ibro Bulbin, učesnik muzičkog takmičenja Zvezde Granda, večeras je doživeo nezgodu baš pred izlazak na binu, kada je napravio nezgodan pokret zbog kog je ukočio >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << vrat. Doktori su odmah reagovali i pomogli mladom pevaču kako bi ublažili bolove, a sam Ibro je rekao da se osećao malo bolje, prenosi Kurir.rs.

Naravno, posle toga je pokazao da je veliki profesionalac, te je oduševio i žiri i publiku svojim nastupom.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Zvezde Granda: Ovo su prvih 10 superfinalista!

Izvor: Svet plus, 26.Jun.2016

Završena je finalna emisija muzičkog takmičenja Zvezde Granda, a žiri je poslednji put imao prilike da bira i odlučio da ovih 10 kandidata budu prvi superfinalisti!..Večerašnja emisija Zvezde Granda bila je uzbudljiva, najviše zbog toga što je finalna. Žiri je od 20 kandidata izabrao 10 superfinalista,...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.