Zvezde Granda: Sukob Jelene Karleuše i Viki Miljković i u novoj sezoni!

Izvor: Svet plus, 20.Sep.2016, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezde Granda: Sukob Jelene Karleuše i Viki Miljković i u novoj sezoni!

Zvezde Granda uveliko su počele sa snimanjem, a sukob između Jelene Karleuše i Viki Miljković nastavio se i u novoj sezoni.

Naime, dve koleginice i članice žirija Zvezde Granda, često su se sukobljavalje u prethodnoj sezoni, ali je i na snimanju nove emisije ponovo došlo do svađe: "Ne mogu da definišem moje emocije prema tebi“, rekla je Viki, a onda je Diva uzvratila komentarom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << koji je iznervirao  njenu koleginicu: „Ti ni ne kažeš ništa, ustvari dovoljno je samo „a“ da kažeš, a ja hoću da skočim na tebe“, bio je komentar Jelene Karleuše, koji se nimalo nije dopao Viki, piše portal zvezdegranda.tv.

„Onda ću još više da pričam. Sad ću da meljem,neću da prestanem“, poručila joj je Viki, a zatim se diva nadovezala: „Ti si mnogo fina, super, slatka, seksi damica“. "Pa šta fali? Objasni mi šta te nervira", rekla je Viki: "Ti ništa da ne kažeš, ja već osetim da treperim. Nedostaje mi da sediš pored mene da mogu da te dodirnem", zaključila je Karleuša.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.