Zvezde Granda: Pogledajte ko je prošao u sledeći krug takmičenja

Izvor: Svet, 26.Sep.2015, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezde Granda: Pogledajte ko je prošao u sledeći krug takmičenja

Takmičari u “Zvezdama Granda” nastupali su pred žirijem koji je u izmenjem sastavu (Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac, Marija Šerifović, Šaban Šaulić i Aco Pejović kao gost iznenađenja, dok je Snežana Đurišić pored Saše Popovića u produkcijskom žiriju), a Voja Nedeljković i Sanja Kužet činili su već isproban voditeljski tandem.
Kandidatima nije bilo lako sa žirijem, pogotovo s Marijom Šerifović koja je izjavila “moraće >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << mene da bace u nesvest, a to je mnogo teško”.
Takmičari su pevali po dve pesme. Da bi otpevali drugu, morali su da imaju određen broj pozitivnih glasova.

Mehti Žigo
Prvi takmičar Mehti Žigo, iz Zenice, koji peva Adilovu pesmu “Bolje moglo je”. Mehti je u prvom krugu dobio sve glasove žirija. U drugom krugu peva pesmu Tropiko benda “Zauvek tvoj”.

Farizada Kurtalić
Farizada Kurtalić (21) iz Brčkog nastupa druga po redu, a dobila je jedno “ne” posle izvođenja dve pesme Snežane Đurišić, i prošla dalje zahvaljujući preporuci Saše Popovića i Snežane Đurišić, budući da žiri nije mogao da se složi.
Farizadu je najviše oplela Marija Šerifović, rekavši da su njeni falševi nedopustivi, pa joj je dolelila “ne”.

Gordana Denčić
Treća je nastupila Gordana Denčić iz Niša (36), koja je pevala “Dodiri od stakla” Nine Badrić i “Čuvaj moje srce” Aleksandre Radović. Gordana nije prošla dalje jer je dobila samo jedno “da”, i to od Ane Bekute.

Kristijan Tasevski
Makedonac Kristijan Tasevski nastupio je i prošle godine u Zvezdama Granda, a ovog puta je prošao dalje pevajući prvo pesmu Harisa Džinovića “Ja više ništa nemam”, a zatim “Oženjen sam” Ere Ojdanića.

Nemanja Đurđević
Peti kandidat je iz Kruševca, a pevao je pesmu “Nije taj čovek za tebe” Šerifa Konjevića posle čega je dobio tri glaza “za” i tri “protiv”.
zatim se oprobao s pesmom “Ja se ne predajem” Saše Matića, a pošto je žiri ostao na istim pozicijama, produkcija je Nemanju poslala u sledeći krug.

Marina Bogdanović
Mlada pevačka nada iz Beograda ima 23 godine, a prošla je sa maksimalnim brojem glasova tek posle druge pesme (“Za nas kasno je” od Aleksandre Prijović), pošto je posle prve pesme “Treba vremena” od Ane Bekute dobila glas manje.
Marini je ovo drugo učešće u Zvezdama Granda.

Marko Jović
Sedmi kandidat ima 26 godina i dolazi iz Srpskog Miletića. Pevao je pesmu “Od zlata jabuka”i dobio tri “da i tri “ne”.
Zatim je otpevao “Ja ne pijem” i dobio uglavnom negativne komentare.

Zoran Jovanov
Takmičar iz Radoviša u Makedoniji prošao je zahvaljujući glasu produkcije, pošto je žiri bio podeljen posle dve pesme.

Semil Dedić
Takmičar iz Srebrenika drugi put učestvuje u ovom šou programu, a sada je oduševio žiri i dobio svih šest glasova.

Dalibor Maksimović
Deseti kandidat otpevao je pesmu Ljube Aličića “Zbog tebe mogu”, a zatim i “Zbog tebe sam vino pio” Šerifa Konjevića. Dalibor je prošao dalje sa pet glasova.

Emina Islamović
Emina se takmičila i u prethodnim sezonama, a žiri nije mogao da se načudi kako ranije nije imala sreće, pošto je ovog puta dobila svih šest glasova pošto je otpevala “Pazi kome zavidiš” i “Kao da me nema”.
Odgovor je dao Popović, rekavši da je devojka očigledno napredovala.

Milica Đorđević
Devojka iz Smedereva takođe se takmičila ranije. Za pesmu Zorice Kondže “Čovek od soli” dobila je pet glasova, ali je zato posle druge pesme, “Da ima nas”, dobila svih šest glasova.

Dejan Somborac
Kandidat pod rednim brojem 13 nije imao sreće, na šta i sam broj sugeriše.
Interpretirao je “Ja ništa više nemam” Harisa Džinovića i “Ivana”, ali nije dobio nijedan glas “za”.

Dejan Medić
Talentovani 22-godišnjak “kupio” je žiri pesmama “Polomio vetar grane” Marinka Rokvića i Cunetovom “Zapevajte pesme strare”.
Medić je dobio svih šest “da”.

Emrah Emšo
Petnaesti takmčar pevao je prvo “Kapi krvi” Alena Ademovića, a zatim “Nema te nema” Ace Pejovića.
Dobio “da” od svih članova žirija, koji su se složili da Emrah peva odlično.

Nadica Vermezović
Valjevka je nastupala poslednja, a odabrala je pesmu Aleksandre Radović “Kao so u moru” i “Poludim li u 25” Nataše Bekvalac.
Dobila je šest “ne”.
 

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Zvezde Granda uživo: Marija izaziva kandidate

Izvor: 011vodič.com, 26.Sep.2015

Zvezde Granda večeras se takmiče pred žirijem koji je u izmenjem sastavu (Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac, Marija Šerifović, Šaban Šaulić i Aco Pejović kao gost iznenađenja, dok je Snežana Đurišić pored Saše Popovića u produkcijskom žiriju), a Voja Nedeljković i Sanja Kužet čine...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.