Zvezde Granda: Ovi kandidati su prošli u sledeći krug!

Izvor: Svet plus, 10.Jan.2016, 00:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezde Granda: Ovi kandidati su prošli u sledeći krug!

Večerašnja emisija, bar tako tvrdi strčuni žiri u emisji Zvezde Granda, bila je jedna od najtežih, ali i najboljih do sada.

Žiri Zvezda Granda, imao je dosta problema, jer su kandidati večeras bili na visini zadatka, te je dosta njih dobilo svih šest glasova. Ipak, i u ovoj emisiji prilikom odlučivanja koga pustiti u dalje takmičenje, a sa kim se pozdraviti, da su gotovo tokom cele emisije glasno negodovali i svađali se. Jelena Karleuša je i ove >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << subote kandidatima govorila iskreno svoje mišljenje, te se i u nekoliko navrata posvađala sa Draganom Stojkovićem Bosancem Marijom Šerifović, ali i Sašom Miloševićem Mareom koja je bila gostujući član žirija.

U sledeće kolo prošli su:  Amela Islamović, Pear Gopić, Nada Sečivanović, Radojica Todorović, Ljiljana Obradović, Edis Hadžić, Emelina Fetić, Alen Kadić, Jovana Obradović i Filip Jovanović.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.