Zvezde Granda: Marija Šerifović poručila Jeleni Karleuši - Ne k**i! VIDEO

Izvor: Svet plus, 26.Mar.2016, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezde Granda: Marija Šerifović poručila Jeleni Karleuši - Ne k**i! VIDEO

Marija Šerifović i u večerašnjoj emisiji Zvezde Granda veoma je raspoložena za davanje komentara, a Jeleni Karleuši koja joj je konstantno upadala u reč, poručila je da ne k**i.

Naime, tokom davanja komentara u večerašnjoj emisiji Zvezde Granda, Marija je jednoj od kandidatkinja pokušala da objasni šta joj se nije dopalo u njenom pevanju, ali je Jelena toliko bila uporna u prekidanju, davajući >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << svoje viđenje, da se poznata pevačica u jednom trenutku okrenula ka svojoj starijoj koleginici i rekla joj: "Karli, ne k**i". Njen komentar u početku izazvao je šok, a kasnije smeh Jelene Karleuša,
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.