Zvezde Granda: Ko ide u superfinale?

Izvor: Prva.rs, 06.Jul.2016, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Zvezde Granda": Ko ide u superfinale?

Zahvaljujući glasovima publike u superfinale idu Faruk Duran i Dejana Erić, dok je produkcija žrebom odlučila da će im se pridružiti i Nenad Manojlović.
Podsećanja radi, sva tri takmičara koji su sinoć vraćena u takmičenje pridružiće se superfinalistima, a to su: Marina Stefanović, Fatmir Sulejmani, Marjana Katić, Ibro Bublin, Uroš Živković, Denis Ibrahimović, Nikola Ajdinović Šećer, Zvezdana Stevanović, Aleksandra Mladenović i Ermin Redžić Bubi.
Prva epizoda >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << četvrtog kruga bila je prepuna sjajnih takmičara i velikih emocija. Kandidati su se radovali i plakali na sceni, ali ni ovog puta nije izostala odlična muzika. Aca Lukas vratio se u stolicu za žiriranje i dao iskreno mišljenje svim kandidatima, ali i članovima žirija.
Neki takmičari izazvali su pravo oduševljenje među članovima žirija, a neki dueli nisu dobili ni jedan glas. 
Izvor: Zvezdegranda.tv
 
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.